Ook wel slaapyoga genoemd, hoewel dit de les echt te kort doet. Dit is een begeleide meditatieles waarin je naar een diepe ontspanning gaat. Zowel lichaam als geest kunnen totaal ontspannen. Ervaringen van de leden zijn dat het een positief effect heeft op slapen, denken en algehele staat van zijn: minder druk en gejaagd. De les is voor iedereen geschikt omdat je in een voor jou comfortabele houding ligt.

Juist ’s ochtends is deze les ook een aanrader zodat je vanuit ontspanning en met energie je dag kunt starten. De meditatie is hier ook op gericht.

* Yoga Nidra is een special les. Je kunt je inschrijven met je strippenkaart of onbeperkt abonnement. Heb je (nog) geen onbeperkt abonnement? Dan kun je de speciale strippenkaart aanschaffen voor leden waarmee je voor een gereduceerd tarief deze Special lessen kunt volgen. Let op: dus alleen voor leden met een yoga abonnement. In alle andere gevallen schrijf je met je reguliere strippenkaart in. Uiteraard is deze les ook te boeken als proefles.

Hier vind je alle info die je nodig hebt over je proefles en de benodigdheden voor yoga . Aanmelden doe je makkelijk via de agenda!