Omgekeerde houdingen bieden heel veel voordelen. Je traint op een fantastische manier je buik, rug én balans.

Doordat we veel zitten en staan worden de buik- en rugspieren slap. Dit levert dan ook veel rugklachten op. Omgekeerde houdingen helpen je hierbij, ook omdat ze de druk van je wervelkolom afnemen. Echter, om deze houdingen goed uit te kunnen voeren, heb je veel kracht en balans nodig. Kip en het ei!

In deze lessen maak je echter gebruik van een bankje waardoor ook jij moeiteloos in de schouderstand kunt staan en dus kunt profiteren van de vele voordelen die deze houdingen bieden, maar zonder het risico. Er is geen belasting voor je nek, je hoeft niet sterk te zijn in je armen en we doen alle omgekeerde houdingen tegen de muur! Daarnaast helpt het bankje ons in veel meer houdingen: we staan dus niet alleen maar ondersteboven.

Je werkt aan je core stability en balans. Het is een Easy Flow les en een combinatie tussen yoga en sport. De les is dus voor iedereen geschikt. Het draait namelijk niet zozeer om de schouderstand, maar om je hele lijf sterker te maken!

* Feet-Up is een special les. Je kunt je inschrijven met je strippenkaart of onbeperkt abonnement. Heb je (nog) geen onbeperkt abonnement? Dan kun je de speciale strippenkaart aanschaffen voor leden waarmee je voor een gereduceerd tarief deze Special lessen kunt volgen. Let op: dus alleen voor leden met een yoga abonnement. In alle andere gevallen schrijf je met je reguliere strippenkaart in. Uiteraard is deze les ook te boeken als proefles.

Hier vind je alle info die je nodig hebt over je proefles en de benodigdheden voor yoga . Aanmelden doe je makkelijk via de agenda!